DATUM  12. 09. 2016. KOMENTARA  0

Postavljanjem vanjske učionice obogatili smo dvorište vrtića Vedri dani za dodatni sadržaj.



Nakon procjene kako je jedno od velikih stabala u dvorištu DV Vedri dani potrebno ukloniti zbog bolesti, zamolili smo izvođače radova da nam prilikom rušenja od njega ispile panjeve koji bi se iskoristili kao stolovi i stolice za vanjsku učionicu. Međutim, već idući dan ražalostili smo se kad smo saznali da nam je netko iz dvorišta vrtića otuđio sve panjeve koji su bili namijenjeni za sjedenje. Ostali su samo veliki panjevi predviđeni za stolove koje lopovi nisu uspjeli iznijeti.

Nismo se mogli pomiriti s tim da zbog ovog nemilog događaja djeca budu uskraćena za sadržaj koji može doprinijeti poticajnijem okruženju za igru i učenje pa smo se obratili Hrvatskim šumama za donaciju panjeva. Zahvalni smo im što su se odazvali i još jednom pokazali kako tvrtke mogu pomoći zajednici.

Preostalo je bilo samo da organiziramo radnu akciju kojom bismo stolove i stolice postavili na predviđeno mjesto, što smo i učinili 10.9.2016. godine. Odaziv članova udruge Vedri grad i roditelja djece koja pohađaju vrtić Vedri dani bio je veći od očekivanog tako da smo u pratnji odgojiteljica uspjeli ostvarit naum. Panjeve smo ukopali u zemlju rasporedivši ih da čine cjelinu u vidu vanjske učionice obogativši dvorište vrtića za dodatni sadržaj. Zahvaljujemo svima koji su pomogli u realizaciji ovog projekta.






DONATOR