DATUM  03. 03. 2016. KOMENTARA  0

U Dječjem kazalištu Branka Mihaljevića u Osijeku, u subotu, 12. ožujka 2016. u 10:30 te 11:30 sati održat će se humanitarne priredbe: „Za vedrije i sigurnije dvorište“.


U Dječjem kazalištu Branka Mihaljevića u Osijeku
, u subotu, 12. ožujka 2016. u 10:30 te 11:30 sati održat će se humanitarne priredbe: „Za vedrije i sigurnije dvorište“.

Humanitarne priredbe organizira udruga Vedri grad u suradnji s Dječjim vrtićem Vedri dani, pod pokroviteljstvom Grada Osijeka.

Na priredbi nastupaju mališani Dječjeg vrtića Vedri dani u dobi od 3 do 6 godina te roditelji u predstavi Crvenkapica se izgubila odgojiteljice Brigite Šimić. Uz udrugu Vedri grad, u organizaciji priredbe sudjeluju obitelji i roditelji čija djeca pohađaju vrtić, odgojitelji, javne ličnosti, tvrtke i udruge partneri te djeca kojoj želimo omogućiti vedrije i sigurnije djetinjstvo.

Humanitarne priredbe organiziraju se s ciljem prikupljanja sredstava za sigurnije dvorište Dječjeg vrtića Vedri dani. U dvorištu vrtića nalaze se igrala (penjalice, ljuljačke i slično) koja nemaju zaštitne podloge što ugrožava sigurnost djece pa smo, na žalost, već svjedočili njihovim ozljedama. Uprava vrtića nema osigurana financijska sredstva za njihovo postavljanje i kako bismo riješili ovaj problem te umanjili opasnost od ozljeda, pokrenuli smo akciju prikupljanja sredstava kojom bismo osigurali postavljanje gumenih podloga ispod igrala u Dječjem vrtiću Vedri dani u kojem svakodnevno boravi gotovo stotinu djece. Daljnjim aktivnostima planiramo dvorište učiniti reprezentativnim prostorom središta našega grada.

Ulaznice za priredbu mogu se osigurati rezervacijom na telefon 095 90 64 623, te preuzeti pola sata prije početka priredbe u Dječjem kazalištu. Cijena ulaznica za priredbu nije fiksna, a preporučeni iznos donacije za pojedinačnu kartu je 25,00 kn.

Prilog „Za vedrije i sigurnije dvorište” moguće je donirati i na žiro-račun Udruge Vedri grad: Zagrebačka banka IBAN: HR7623600001102458613

Informacije o prikupljanju sredstava za kupnju podloga biti će javno objavljene na mrežnim stranicama na adresi www.vedrigrad.hr/podloge i putem medija.


POKROVITELJ PRIREDBE

Grad Osijek