DATUM  27. 02. 2017. KOMENTARA  0

Veliko hvala svima koji su se odazvali pozivu i sudjelovali u  humanitarnom maskenbalu za obnovu dvorišta dječjeg vrtića Radost iz Osijeka.U subotu, 25. veljače 2017. od 10:30-13h u prostorijama gradske četvrti Tvrđa
održan je se humanitarni maskenbal udruge Vedri grad za obnovu dvorišta dječjeg vrtića Radost iz Osijeka. Tom prigodom skupili smo velikih 5.926,00 kuna. Veliko hvala svima koji su se odazvali pozivu i sudjelovali svojim humanitarnim prilozima.

Na humanitarnom maskenbalu nastupili su zbor Zumbići i dječje animatorice.

Maskenbal je organiziran s ciljem prikupljanja sredstava za sigurnije dvorište dječjeg vrtića Radost. U dvorištu vrtića nalaze se igrala i penjalice koja nemaju zaštitne podloge što ugrožava sigurnost djece. Također iz zemlje izviruju cigle koje su ozbiljna opasnost prilikom igre. Uprava vrtića nema osigurana financijska sredstva za njihovo postavljanje i kako bismo riješili ovaj problem te umanjili opasnost od ozljeda, pokrenuli smo akciju prikupljanja sredstava kojom bismo osigurali postavljanje gumenih podloga u dvorištu vrtića Radost.

Novčani prilog moguće je donirati i na žiro-račun Udruge Vedri grad IBAN:
HR3324840081135016349, Raiffeisen banka