DATUM  02. 05. 2016. KOMENTARA  0

Povodom obilježavanja Dana Julija Knifera 30.4.2016. g. u dvorištu vrtića Vedri dani održala se kreativna radionica Meandar, a nakon toga i proslava završetka projekta postavljanja gumenih podloga ispod igrala.

meandar

Kao doprinos obilježavanja Dana Julija Knifera, udruga Vedri grad je u suradnji s odgojiteljicama vrtića organizirala radionicu u kojoj su se djeca kreativno izražavala na temu meandra.

Osim toga u okviru Kreativne intervencije vidljive u javnom prostoru – INTERAKTIVNI ZID VEDRI DANI koje su organizirali Umjetnička akademija i Građevinski fakultet u Osijeku, imali smo priliku pratiti kako se nekoć ruševni zid u dvorištu vrtića kroz kreativnu intervenciju preobražava u vizualno atraktivni i funkcionalno interaktivni prostor igre, izražavanja i imaginacije, kako za vrtićku djecu koja u dvorištu provode puno vremena, tako i za cijeli centar Osijeka i njegove građane.

Nakon službenog dijela programa udruga Vedri grad proslavila je završetak projekta postavljanja sigurnosnih gumenih podloga ispod igrala, uz okrjepu koju su nam osigurali donatori.











Partneri


Građevinski fakultet u Osijeku

Umjetnička akademija u Osijeku


DONATOR